Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریمی گفت: در صورت ارائه خدمات به افراد سنگین وزن و خرابی دستگاه، خدمات پس از فروش شامل آن نمی‌شود.

وحید کریمی دبیر انجمن رادیولوژی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،، اظهار کرد: در حال حاضر هیچ کمبودی از نظر تعداد مراکز رادیولوژی  ویژه بیماران سنگین وزن نداریم و حدود ۵۰ مرکز در سراسر کشور مشغول به ارائه خدمات بهداشتی درمانی به مردم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر اساس قرار دادی که شرکت‌های فروشنده دستگاه‌های رادیولوژی و تجهیزات تصویربرداری با خریداران انجام می‌دهند اگر وسیله‌ای خدمات به افراد بالاتر از وزن نوشته شده ارائه دهد، متاسفانه در صورت خرابی از گارانتی خارج شده و هیچ گونه خدمات پس از فروشی شامل این دستگاه نمی‌شود.

دبیر انجمن رادیولوژی ایران افزود: متاسفانه در طرح تحول مراکز رادیولوژی به خصوص بخش خصوصی توجه جدی قرار نگرفته است و به دلیل اختصاص نیافتن ردیف بودجه مناسب برخی از این مراکز تعطیل و یا در حال ورشکستگی هستند.

کریمی بیان کرد: در حال حاضر کشور از نظر دستگاه‌های رادیولوژی  و تجهیزات تصویر برداری مانند فیلم و چیت‌های تشریفی با هیچ مشکلی رو به رو نبوده و خرید دستگاه تصویر برداری مانند سونوگرافی یا ام آر آی انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: به دلیل بسته بودن راه‌های انتقال پول و اعمال تحریم های ظالمانه خرید دستگاه و پرداخت پول با مشکلاتی رو به رو شده است و ما برای تامین لوازم مصرفی و تجهیزات تصویر برداری کشور به صورت غیر مستقیم و با افتاده از کشور واسته تبادلات پولی را انجام می‌دهیم.

دبیر انجمن رادیولوژی ایران گفت: با آنکه ارز دولتی به جهت خرید تجهیزات رادیولوژی و لوازم مصرفی تعلق گرفته است اما به دلیل نظارت کم بر روی پروسه فروش دستگاه‌ها به شرکت ها و مراکز رادیولوژی قیمت دستگاه بیشتر از حد معمول افزایش پیدا کرده است.

کریمی افزود: افزایش قیمت دستگاه‌ها و لوازم جانبی با آنکه تعرفه‌های رادیولوژی ثابت باقی مانده است این مسئله باعث بروز محدودیت مالی و مشکلات از این قبیل می‌شود و کار مراکز رادیولوژی با مشکل بر می‌خورد.

دبیر انجمن رادیولوژی ایران یادآوری کرد: سازامان‌های زی‌ربط باید بر روی خرید دستگاه‌های رادیولوژی و ملزومات مصرفی مانند چیپ‌های تشریف نظارتی بیشتر داشته باشند تا در چنین شرایطی افرادی از ارز دولتی سوء استفاده نکرده و آرامش بازار را از بین نبرند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۹۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوا در ۵ نقطه خوزستان «ناسالم» اعلام شد

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور در روز جاری (۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) شاخص کیفی هوای ماهشهر با شاخص ۱۵۵ و هندیجان ۱۵۱ AQI به ثبت رسیده که این امر نشان دهنده ناسالم بودن هوا سالم برای همه گروه‌های سنی (قرمز) است.

بر اساس شاخص یادشده افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید از فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل خودداری کنند و افراد دیگر باید فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

همچنین شاخص کیفی هوای ایستگاه‌های استانداری، حفاری و نیوساید در اهواز به ترتیب با شاخص‌های ۱۱۲،۱۱۹ و ۱۳۷ AQI گزارش شده که این امر نشان دهنده ناسالم بودن هوا سالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) است.

بر اساس شاخص نامبرده افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

وضعیت هوای شهرهای آبادان، اندیمشک، بهبهان، مسجدسلیمان، خرمشهر، رامشیر، رامهرمز، شادگان، شوش و کارون به علت نبود آلودگی، قابل قبول اعلام شده است.

همچنین هوای شهر حمیدیه با شاخص زیر ۵۰ از وضعیت سالم و پاک برخوردار است.

براساس طبقه‌بندی پنجگانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

استان خوزستان ۲۵ ایستگاه پایش کیفی هوا دارد.

کد خبر 6099551

دیگر خبرها

  • آرامش در بازار خودرو
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • ۴۵ درصد جمعیت جهان از پوسیدگی دندان رنج می‌برند / پوسیدگی دندان؛ شایع‌ترین بیماری بشر
  • پیگیری اقدامات انجام شده برای بیماران تالاسمی
  • مناسب سازی ورودی ادارات دولتی و محیط شهری برای معلولان و جانبازان
  • هوا در ۵ نقطه خوزستان «ناسالم» اعلام شد
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • گارانتی متین؛ مرکز تخصصی تعمیر اسپیکر در کشور
  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص