Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@04:31:42 GMT

بسیاری از تصویری برداری پزشکی در کشور غیرضروری است

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۶۷۱۱۹

بسیاری از تصویری برداری پزشکی در کشور غیرضروری است

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین کرمپور، به برگزاری سی و پنجمین کنگره  سالیانه انجمن رادیولوژی ایران اشاره کرد و گفت: این کنگره هر ساله با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته داخل وخارج از کشور برگزار و جدیدترین دستاوردها در زمینه رادیولوژی مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه مهمانان خارجی این کنگره ایرانیان سرآمد و پزشکان برجسته به ویژه از کشورهای اروپا و آمریکا هستند، افزود: همچنین اساتیدی که کتاب‌های مرجع در حوزه تصویربرداری پزشکی تألیف کرده‌اند از دیگر مهمانان خارجی این کنگره به شمار می‌روند و هر ساله حدود ۵۰ سخنران خارج از کشور داریم که همه پیشرفت‌های تصویربرداری پزشکی را ارائه و کنفرانس و کارگاه تئوری و عملی نیز در این زمینه ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس انجمن رادیولوژی ایران ادامه داد: ۶۰ کارگاه در حاشیه این کنگره برگزار می‌شود که نکات جدید تصویربرداری پزشکی در آن ارائه و مطالب پایه گذشته نیز مرور خواهد شد. همچنین جلسات هم‌اندیشی علمی و صنفی را هم در قالب کمیته‌های مختلف خواهیم داشت.

کرمپور در ادامه با اشاره به اینکه طی یک سال گذشته تعاملات وزارت بهداشت و انجمن رادیولوژی گسترده‌تر شد و تهیه و تدوین گایدلاین‌های خدمات تصویربرداری صورت گرفته، گفت: همچنین موضوعاتی مانند تعیین حدود بین‌رشته‌ای و دوره‌های آموزشی بر اساس نظریه‌های دو طرف انجام شد و بخشنامه‌های لازم در این زمینه صورت گرفت ولی البته هنوز اقدامات دیگری نیاز به بررسی دارد که شامل اصلاح تعرفه‌ها است که امیدواریم سرپرست جدید وزارت بهداشت با همکاری انجمن‌ها در جهت رفع آن اقدام کنند.

وی در مورد درخواست‌های تصویربرداری در کشور، گفت: متأسفانه بسیاری از درخواست‌ها در این زمینه غیرضروری است که البته در جهت منطقی کردن آن، گایدلاین‌ها یا راهنماهای بالینی با همکاری وزارت بهداشت و انجمن تصویربرداری ایران تدوین شد و اگر به صورت دقیق و شفاف اجرا و نظارت بر آن صورت گیرد کاهش درخواست‌های غیرضروری را شاهد خواهیم بود.

نایب رئیس انجمن رادیولوژی ایران گفت: زمانی که تقاضای تصویربرداری به صورت غیرمنطقی زیاد باشد تعرفه‌ها پایین نگه داشته می‌شود تا فشاری به سازمان‌های بیمه‌گر وارد نشود و این مسأله به طور کلی اقتصاد سلامت را با خطر مواجه می‌کند چرا که منطقی و علمی‌سازی تعرفه‌ها در کنار استفاده از راهنماهای بالینی امری ضروری به شمار می‌رود.

سی و پنجمین کنگره رادیولوژی ایران و هفدهمین کنگره علوم پرتو نگاری ایران با محورهای حفاظت در برابر اشعه، تصویربرداری در زنان و مامایی، تصویربرداری آنکولوژی، تصویربرداری دستگاه عصبی، تصویربرداری هیبرید، ۳ تا ۶ اردیبهشت ۹۸ در مرکز همایش های بین المللی برج میلا برگزار می شود.

کد خبر 4520085 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: انجمن رادیولوژي ایران تعرفه های پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۷۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال انجمن جراحان پلاستیک در کنگره جراحان حاضر نمی شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا قاضی سعیدی فوق تخصص زیبایی عنوان کرد: هر سال کنگره جراحان ایران در این روزها برگزار می شود که همه جراحان در رشته های مختلف مانند ارتوپدی، اورولوژی، جراحان پلاستیک، جراح اطفال، جراح عروق جراح مغز و اعصاب و در واقع جراحان در همه رشته ها در این کنگره ۵ روزه شرکت می کنند.

وی در خصوص عدم شرکت انجمن جراحان زیبایی و پلاستیک گفت : امسال بعد از 40 سال اولین باری است که انجمن جراحان پلاستیک در کنگره جامع جراحان  شرکت نکرده است.

قاضی سعیدی افزود: علت هم این است که هييت مديره انجمن جراحان عمومی یک حرکت غیر حرفه ای انجام داده اند و مسائل چالش برانگیز زیبایی را در برنامه های خود گنجانده اند

او اضافه کرد: انجمن جراحان عمومی مطالب چالش برانگیز زیبایی را در کنگره خود قرار داده اند و ما به اعتراض به این ماجرا بعد از 40 سال اولین سالی است که در کنگره به نشانه اعتراض حضور نداریم.

قاضی سعیدی ادامه داد: چند هفته مذاکرات فشرده نیز با جامعه جراحان و انجمن جراحان عمومی داشته ایم اما متاسفانه نتوانستیم جلوی این انحراف در آموزش را بگیریم و هر استدلالی که کردیم نتوانستیم انها را قانع کنیم . به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این کنگره شرکت نکنیم.
هیچ جراح پلاستیکی در این کنگره شرکت نمی کند.

او توضیح داد که بیانیه ای از سوی جراحان پلاستیک منتشر شده که متن آن بدین شرح زیر است: رسالت اصلی گروههای تخصصی و فوق تخصصی حفظ اصول  استانداردهای علمی و عملی مورد نیاز در جامعه و حفظ جایگاه علمی در کشور است و یکی از نمادهای آشکار این وظیفه ارائه دستاوردها و حفظ جایگاه  ، حضور در کنگره های ملی است که این اتفاق مدیریت و ظرافت های خاص خود را می طلبد.

چند سال است که انجمن جراحان عمومی فراتر از قوانین عمومی و رزیدنتی اموزشی پزشکی به جای پرداختن به مسائل حساس  مهم جراحی کشور که رسالت اصلی انها است وارد بحث فریبنده جراحی زیبایی شده اند و با برگزاری همایش های مختلف زیبایی در شهرستان ها و مراکز استان باعث انحراف این وظیفه علمی خود شده اند و این انحراف بزرگترین گردهمایی علمی جراحان کشور یعنی جامعه جراحان نیز کشانده شده و توسط انجمن جراحان عمومی مسائل چالش برانگیز زیبایی به کنگره امسال اضافه شده است.

پس از اطلاع از عناوین چالش بر انگیز، انجمن جراحان پلاستیک تمام تلاش خود را بری حذف این پنل ها به کار برده است ولی متاسفانه هیات مدیره جراحان عمومی سعی در ادامه اقدام اشتباه خود داشته اند.

به دنبال این مسئله انجمن جراحان پلاستیک جلسه اضطراری کمیته راهبردی را برگزار کرد و به دنبال نظر اکثریت قاطع اعضا به نشانه اعتراض و پرهیز از مشارکت در این اقدام غیر جامع انجمن جراحان زیبایی عليرغم میل ذاتی اقدام به لغو برنامه خود در این کنگره کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آرامگاه «حمید سبزواری» به بهره برداری می‌رسد
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • امسال انجمن جراحان پلاستیک در کنگره جراحان حاضر نمی شود
  • جراحان پلاستیک از کنگره جامعه جراحان ایران انصراف داد
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد