Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@12:54:07 GMT

نقش تشخیصی سی تی اسکن در بحران کرونا/ آموزش ۱۰۰هزار پزشک

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۱۴۰۷

نقش تشخیصی سی تی اسکن در بحران کرونا/ آموزش ۱۰۰هزار پزشک

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی صانعی طاهری، با اشاره به نقش کلیدی سی تی اسکن در شناسایی ویروس کووید ۱۹، اظهار کرد: با شروع بحران کرونا در گروه‌های رادیولوژی تحت نظارت انجمن علمی رادیولوژی ایران، پروتکل‌هایی تعریف شد که مهم‌ترین یافته‌های این بیماری را در دسترس جهانیان قرار داد.

وی با اشاره به اینکه دستاوردها و یافته‌های علمی حوزه رادیولوژی ایران در مقابله با کرونا، جز اولین‌ها در دنیا است تاکید کرد: انجمن علمی رادیولوژی ایران با تهیه فیلم‌های آموزشی و انتشار آن در فضای مجازی کمک شایانی به تشخیص و در ادامه درمان بیماران مبتلا به کرونا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس انجمن علمی رادیولوژی ایران، از در اختیار قراردادن فیلم‌ها و محتواهای آموزشی تشخیص کووید ۱۹ توسط انجمن رادیولوژی به بیش از ۱۰۰ هزار پزشک و متخصص در کشور خبر داد و افزود: شبانه روز کار انجام شد و فیلم‌های آموزشی تهیه کردیم تا در اختیار گروه رادیولوژیست‌ها قرار گیرد، همچنین فیلم‌هایی به زبان اصلی تهیه و در اختیار سایر اساتید جهان قرار گرفت.

صانعی طاهری با بیان اینکه در اولین روزهای شیوع کرونا، کشور شدیداً با کمبود کیت‌های آزمایشگاهی مواجه بود، یادآور شد: سی تی اسکن با دقت بالا در اولین روزهای شیوع کرونا بعد از علائم بالینی نقش اول تشخیص را بازی کرد.

وی از طراحی سطوح پایین جذب اشعه با هدف حفاظت بیشتر از بیماران خبر داد و افزود: با همکاری انجمن علمی راد یولوژی سطح جذب اشعه به میزان قابل توجهی کاهش یافت.

ضدعفونی و ایجاد سازو کارهای لازم با هدف پیشگیری از انتقال کرونا به مراجعان، یکی دیگر از مواردی بود که عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به آن اشاره کرد.

وی در ادامه از ابلاغ پروتکل هایی مربوط به سلامت مادران باردار به وزارت بهداشت خبر داد.

صانعی طاهری در ادامه گفت: در مدت زمان اندکی پس از شیوع کرونا گروه‌های مشاوره‌ای توسط انجمن علمی رادیولوژی ایران راه اندازی شد که این گروه‌های مشاوره‌ای ۲۴ ساعته نمونه‌های مبتلایان با درگیری عمده و حاد کرونا را به بخش‌های آی سی یو و بخش‌های مختلف بیمارستان‌ها اطلاع می‌دادند.

وی از چاپ مقالات در معتبر ترین سایت و مجلات جهانی توسط انجمن علمی رادیولوژی ایران خبر داد و افزود: استراتژی گروه تصویر برداری کشور ما در زمان بحران شیوع کرونا مثال زدنی است.

ارائه خدمات سریع و به موقع به هموطنان و کمک به تیم درمان یکی دیگر از مواردی بود که صانعی طاهری به آن اشاره کرد.

وی با بیان نقش مؤثر جهانی رادیولوژیست‌های ایران در بحران کرونا به ارسال نامه قدردانی توسط رئیس انجمن رادیولوژی اروپا اشاره کرد و افزود: استفاده از پروتکل های انجمن رادیولوژی ایران در معتبرترین کشورها و مجامع بین المللی دستاوردی مثال زدنی و نشان از مسیر درست و علمی این انجمن دارد.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران، متصل شدن شبکه‌های تلگرام و واتساپ سراسری رادیولوژیست را یکی دیگر از اقدامات این انجمن برای تسریع روند تشخیص بیماران دانست.

همکاری با اداره سلامت مادران باردار بیمار، تدوین پروتکل برای افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای هستند و آماده باش کشوری رادیولوژیست ها در مراکز دولتی و خصوصی از دیگر اقدامات مناسبی بود که صانعی طاهری به آن اشاره کرد و گفت: در طول ایام تعطیلات نیز خدمات سرپایی رادیولوژی با بالاترین کیفیت به مردم ارائه شد.

وی با بیان اینکه تکنسین‌های رادیولوژی فداکارانه در خط اول مبارزه با کرونا در حال خدمت رسانی به مردم هستند، از زحمات شبانه روزی رادیولوژیست‌های کشور قدردانی کرد.

کد خبر 4895212

منبع: مهر

کلیدواژه: سی تی اسکن انجمن رادیولوژي ایران شیوع کرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت کیانوش جهانپور علیرضا زالی سعید نمکی کووید 19 شیوع کرونا سخنگوی وزارت بهداشت بیمارستان مسیح دانشوری سازمان نظام پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روز طبیعت طب سنتی انجمن رادیولوژی رادیولوژیست ها شیوع کرونا فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۱۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام آموزش و پرورش، مسئله اول کشور/در دولت مردمی رفتار جزیره‌ای نداریم

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: کار معلم این است جهل متعلم را به علم و آگاهی بدل می‌کند. تعلیم و تربیت باعث پیشرفت در خانواده و جامعه می‌شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، آیین تجلیل از پیشکسوتان آموزش و پرورش کشور با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این آیین گفت: از آقای شالویی تشکر می‌کنم که این اهتمام را داشتند از مفاخر و بزرگان علم‌مان نام ببریم و از جایگاه والایشان تجلیل کنیم.

محمدمهدی اسماعیلی افزود: تجلیل از بزرگان نباید عادت نامرسومی باشد که تنها در مواقع تجلیل به مشهور‌ها توجه شود؛ بنابراین تجلیل امروز ما را با گوهر‌هایی مواجه کرد که متوجه باشیم چقدر به رشد و تربیت فرزندان‌مان کمک کردند.

وی ادامه داد: جامعه‌ای توسعه یافته و پیشرفته است که معلمان آن سرزمین در صف اول تکریم قرار گیرند. ما امروز در نظام الهی‌مان باید نسبت‌مان را با این هدف متعالی بسنجیم. در دولت مردمی به این نگاه توجه داریم و رفتار جزیره‌ای نداریم. همه باید کنار آموزش و پرورش باشیم، چون همه از همان‌جا رشد کرده‌ایم.

وی افزود: بحمدالله جامعه ما جامعه کاملا فرهنگی و در مسیر رشد و تعالی قرار گرفته است. در صدر آن رهبرانی داریم که همیشه آموزگاران بزرگی بوده‌اند و هستند و اهتمام به جایگاه معلمی افق‌های دوردست را برای‌مان دست یافتنی می‌کند و می‌توانیم بگوییم که منزلت واقعی به این جامعه نخبه برگردانده می‌شود.

وزیر فرهنگ با اشاره به فعالیت‌های وزارت فرهنگ تصریح کرد: در وزارت فرهنگ در همه قالب‌های فرهنگی و هنری فعالیت می‌کنیم بنای تجلیل از اساتید و معلمان را داریم چرا که فرزندان ما با دیدن یک جامعه شاکر نسبت به اساتید و معلمان به این جایگاه تواضع پیدا می‌کند. ما در کنار وزارت آموزش و پرورش جایگاه فرهنگ‌سازی را با قدرت ادامه می‌دهیم و راهی که انجمن مفاخر برای تجلیل از معلمان در دستور کار قرار داده باید آغاز یک مسیر مهم باشد که می‌تواند در ادامه راه، برای جامعه‌مان هویت ساز و آینده‌ساز باشد.

در بخش دیگری از این آیین محمود شالویی رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی گفت: امروز خدمت کسانی هستیم که در تربیت این جامعه و پرورش مفاخر آن موثر بوده و هستند. سال گذشته در نشست هیئت مدیره انجمن، سخن درباره معلمان به میان آمد. به فوریت پیشنهاد تجلیل از معلمان مطرح شد. چون یکی از مهمترین کارکرد‌های انجمن مفاخر می‌تواند همین اتفاقات باشد که جزء قدیمی‌ترین‌های نهاد‌های فرهنگی به حساب می‌آید؛ و بسیاری از بنا‌ها و آرامگاه‌ها را از خود به جای گذاشته است.

وی تاکید کرد: خوشبختانه در دولت مردمی که رئیس جمهور رئیس انجمن هستند و اعضای مهمی در این انجمن حضور دارند، تصمیم گرفته شد که انجمن مفاخر به ساخت و ساز‌های خود برگردد و امیدواریم اولین آزادراه حکمت برای پیوند اشراقی و مشاعی به عنوان اولین منطقه ویژه فرهنگی کشور به همت وزارت ارشاد هرچه زودتر به بهره برداری برسد. همچنین ۱۷ اثر میرسید جرجانی، شیخ شهاب الدین سهروردی و بازسازی آرامگاه و تجلیل آن و بنا‌های دیگر که در مرحله ساخت و تکمیل و بهره‌برداری است.

شالویی افزود: همچنین آرامگاه حمید سبزواری در ۲۲ خرداد سال جاری با همکاری شهرداری سبزوار به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور گفت: بزرگداشت‌ها و تجلیل از مفاخر در دستور کار قرار دارد که از یک روز، یک هفته تا ۱۰ روز باشکوه این مفاخر معرفی و از مقام‌شان تجلیل شود.

وی همچنین درباره آیین تجلیل از معلمان در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی تاکید کرد: وقتی در هیئت مدیره انجمن مفاخر مطرح شد جمعی از معلمان را قدردانی کنیم این نکته گفته شد که کار دشواری است. چون در آموزش و پرورش آنقدر معلم فرهیخته و فرزانه وجود دارد که انتخاب آن‌ها دشوار است و چطور می‌توان در فرصت زمانی کم این اتفاق بیفتد؛ بنابراین تصمیم بر این شد آیین تجلیل از معلمان پیشکسوت برپا کنیم. توجیهی هم برای این اتفاق داشتیم که همه مفاخرمان شاگردان معلمان بوده‌اند و پرورش‌شان از آنجا اتفاق افتاده است.

همچنین حجت‌الاسلام خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این آیین گفت: ابتکار مبارکی است در این محفل قدسی این تجلیل اتفاق افتاده، چون معلم فخر عالم و آدم است. اینکه انجمن آثار و مفاخر فرهنگی از معلمان تجلیل می‌کند به این دلیل است که معلمی والاترین فخر است. کار معلم این است جهل متعلم را به علم و آگاهی بدل می‌کند. تعلیم و تربیت باعث پیشرفت در خانواده و جامعه می‌شود. حکمت خیل کثیر عنایت می‌کند. پس فخر عالم و آدم معلمی است.

وی افزود: علمی که نافعه است و معلمی که علم نافعه آموزش می‌دهد. علم باید حکمت بنیان باشد. اگر علمی با خرد ناب شکل گیرد علم حکمت بنیان است. علمی که اخلاق‌ساز و فضیلت‌ساز است؛ بنابراین این آموزش‌ها و معلمان ارزشمند است.

خسروپناه تصریح کرد: بزرگترین سرمایه انسانی است که معلم را تربیت می‌کند. این نادانی است کسی بگوید هزینه‌های وزارت آموزش و پرورش بالاست. اگر بخواهیم به این فخر برسیم کل نظام آموزش و پرورش را مسئله اول بداند. تامین معیشت و کرامت معلمان شکل گیرد. اولویت معنا پیدا می‌کند. دوم، باید از حکمرانی تعلیم و تربیت برخوردار باشیم. خوشبختانه در سال‌های گذشته سند تحول بنیادی آموزش و پرورش را شورای عالی انقلاب فرهنگی نوشته و مصوبه آن توسط رئیس‌جمهور ابلاغ می‌شود.

وی تاکید کرد: ساختار آموزش و پرورش باید آموزشی، پژوهشی، تربیتی و مهارتی باشد. دانش‌آموزی فارغ التحصیل نشود که مهارت بیاموزد. یکسری محفوظات در اختیارشان قرار بگیرد بلکه باید آموزش حفظ محور به عقلانیت محور اختصاص پیدا کند.

دیگر خبرها

  • این سرطان علائم اولیه ندارد، غربالگری را جدی بگیرید
  • نظام آموزش و پرورش، مسئله اول کشور/در دولت مردمی رفتار جزیره‌ای نداریم
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:‌ معلمان در جامعه‌ توسعه یافته در صف اول تکریم قرار دارند
  • کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای 2024 آغازی برای جهانی شدن جامعه علمی کشور
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • سردار آزمون جانشین‌هایش در فوتبال ایران را انتخاب کرد
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • امسال انجمن جراحان پلاستیک در کنگره جراحان حاضر نمی شود